Tradícióval a jövőbe…

A TVP-Gabona Kereskedőház Kft. 2012–ben kezdte meg Magyarországon működését. A vállalkozás tulajdonosai tradicionális múlttal rendelkeznek a gabona kereskedelemben.

Detlef Trede 1831-ben alapította meg vállalkozását, Herman von Pein 1865-ben.A 2 családi vállalkozás 1994-ben úgy döntött, hogy egy közös céget hoz létre,megalapítják a Trede & von Pein GmbH –t.A két vállalkozás évtizedes tapasztalatait egybevetve létrehoztak egy modern ütőképes vállalkozást,amelyet azóta közösen, sikeresen irányítanak folytatva azt a munkát, amelyet őseik rájuk ruháztak.

Ezt a szakmai tapasztalatot szeretnék Magyarországon kamatoztatni. Ezért a három tulajdonos úgy dönt, hogy megalapítja a TVP-Gabona Kereskedőház Kft –t illetve ezzel egyidejűleg több, már Magyarországon működő mezőgazdasági vállalkozásba szereznek tulajdonrészt. Ezzel biztosítva egy széles palettát a meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Gyors döntéshozatal, testreszabott megoldások, minőségi termékek, valamext egy hatékony logisztika segít abban, hogy a mezőgazdaságban partnerek legyünk.

Gabona kereskedelem

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Szállítmányozás

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Raktározás

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!