Aktuális / DVSC – TVP női kézilabda

A Békéscsabával játszunk a Magyar Kupában

Kisorsolták a Magyar Kupa 3. fordulójának párosítását. A DVSC-TVP a Békéscsaba otthonában ...

Tovább a cikkhez

Mindenkinek köszönjük!

Sajnos elmaradt a fantasztikus szombat este megkoronázása, a továbbjutás. Csalódást okoztunk, ...

Tovább a cikkhez

Egy álommal szegényebben

Nem sikerült ledolgozni az egygólos hátrányt, a Hódosban is nyert a Nantes. A Főnixből érkez...

Tovább a cikkhez

HíreinkStagnál az ó kukorica piac

Stagnál az ó kukorica piac,annak ellenére, hogy jelenleg az új kukorica felvásárlási ára 39 000 Ft,- / tonnánál tart és még jelentős készletek vannak raktáron. 46 000 – 47 000 Ft-ot szeretnének a gazdák, ami jelenleg nem exportképes.

Tovább a cikkhez

Heti aktualitások – 2016.07.28

A TVP Kft. aktuális hírei: Véget ért a kalászosok betakarítása Véget ért a kalászosok betakarítása. A sok csapadék miatt az aratás elhúzodott, így a gazdák is elégedetlenek az alacsony felvásárlási árak miatt, illetve a gyenge minőségre is sokan panaszkodtak Konvencionális szója import Elindult a TVP hagyományos vasúti (konvencionális) szója importja. Hosszú előkészületek után vonatunk szerencsésen […]

Tovább a cikkhez

Heti aktualitások – 2016.07.20

A TVP Kft. aktuális hírei: Túl a 300-on! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és leendő ügyfeleinket, hogy túl vagyunk a 300. sikeres nyugat-európai vonat páron! Adóraktár! Az országban egyedülálló módon megnyitottuk adóraktárunkat ömlesztett árura, szolgáltatásunkat a későbbiekben darab árura is szándékozunk bővíteni. Szeretettel várjuk ügyfeleinket! Új desztináció Nyírbátorból! Útnak indult az első Aradi konténer szállítmányunk.

Tovább a cikkhez

A TVP Kft. összes híre